Odmeňovanie zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme - Ivanáková, Daniela
Dňa 10. júna 2025 bol schválený zákon č. 191/ 2025 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 553/ 2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 138/ 2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Menia sa po novom aj jednotlivé platové tarify?