Digital Transformation as a Starting Point for Solving the Challenges of Society 5.0 - Vidová, Jarmila, 1967-
Zameranie na inovácie, Priemysel 4.0 a inovácie vo vzdelávacích systémoch s cieľom reagovať na súčasné a budúce spoločenské výzvy.