Aktuálne požiadavky na zabezpečenie kybernetickej bezpečnosti vo verejnej správe - Kohout, Radoslav
V tejto časti seriálu o kybernetickej bezpečnosti sa autor zameria na analýzu najnovších legislatívnych zmien, ktoré zásadným spôsobom ovplyvňujú povinnosti organizácií pôsobiacich v prostredí verejnej správy. Osobitnú pozornosť venuje novým a aktualizovaným vyhláškam národného bezpečnostného úradu, ako aj ich praktickým dopadom na procesy riadenia bezpečnosti informačných systémov.