Nová verzia informačného systému eForms - Scheberová, Magdaléna
Úrad pre verejné obstarávanie aktualizoval od augusta 2025 v rámci informačného systému elektronickej platformy verejného obstarávania (iS epVO) elektronické formuláre eForms na novú verziu 1.13. V nasledujúcom príspevku autorka informuje, čo aktualizovaná verzia prináša.