The Green Economy for a Sustainable Future: Experience from the Visegrad Group Countries - Klimko, Roman, 1985-
Identifikovanie významu zelenej ekonomiky pre udržateľnú budúcnosť a porovnanie situácie a vývoja v dosahovaní Európskej zelenej dohody v krajinách Vyšehradskej skupiny.