Entrepreneur Magazine Europe
Prehľad najdôležitejších nápadov a vývojových trendov, ktoré ovplyvňujú ich obchodné úspechy. Uvádzanie produktov alebo podnikov na trh. Financovanie, zručnosti a umelá inteligencia.