Nahverkehrs Praxis Plattform für moderne Mobilität
Praktické, multimediálne pokrytie technických inovácií a aktuálneho vývoja v dopravných spoločnostiach ako aj v dopravnom priemysle. Informácie o otázkach dopravnej politiky a o relevantných udalostiach v odvetví.