Trestná činnost páchaná v kybernetickém prostoru s důrazem na virtuální měny - Černý, Michal
Komplexná analýza trestnej činnosti v kyberpriestore, pričom sa kladie dôraz na rolu virtuálnych mien v týchto aktivitách.