On the Path to Community-Based Social Services. Results of the Analysis of the Preparedness of Social Service Facilities in Slovakia for the Transition from Institutional to Community-Based Care - Cangárová, Lucia
Štúdia hodnotí pripravenosť slovenských zariadení sociálnych služieb na prechod od ústavnej starostlivosti ku komunitnej starostlivosti v súlade s článkom 19 Dohovoru OSN o právach osôb so zdravotným postihnutím (CRPD).