Ambivalent Elements of SocialCommunication in Social Worker-ClientInteractions - Bambúch, Filip
Pochopenie ambivalentných prvkov sociálnej komunikácie, ktoré sociálni pracovníci používajú pri interakcii s klientmi. Niektoré podporné prvky komunikácie vykazujú ambivalenciu. Tieto zistenia majú významné dôsledky pre odborníkov v oblasti sociálnej práce, najmä pokiaľ ide o zvyšovanie efektívnosti sociálnej komunikácie, v ktorej integrácia spätnej väzby od klientov a neustály rozvoj komunikačných zručností slúžia ako usmerňujúce princípy. Súčasne sa vynakladá úsilie na zvýšenie povedomia o ambivalentných prvkoch, ktoré sú vlastné sociálnej komunikácii.