Oslobodenie príjmov z predaja cenných papierov - optimalizácia daňovej povinnosti - Brnová, Miroslava
Druhá časť príspevku sa zaoberá výpočtom oslobodenia príjmov na základe obdobia nadobudnutia cenných papierov, pričom zdôrazňuje rozdiely medzi papiermi nadobudnutými do a po roku 2010.