Daňové oslobodenie pri zamestnaneckých akciách a benefitoch kontraktorov - Brnová, Miroslava
Zákon č. 309/2023 Z. z. predstavuje novú úpravu týkajúcu sa oslobodenia od dane v súvislosti so zamestnaneckými akciami a podobnými benefitmi poskytnutými kontraktorom. Zvýhodnenie pre zamestnancov. Zvýhodnenie pre „kontraktorov“. Medzinárodné zdanenie príjmov z predaja cenných papierov podľa modelovej zmluvy – zdaňovanie kapitálových ziskov.