K právní úpravě závodu v občanském zákoníku - Marek, Karel
České právne úpravy týkajúce sa kúpy podniku. Nadobudnutie vlastníckeho práva. Zodpovednosť za škody. Rodinný podnik - právo rozhodovať, podiel na zisku, prenos na iného člena.