Zmeny v zdaňovaní športu od 1. januára 2026 (I.) - Brnová, Miroslava
V priebehu roka 2025 nadobudlo účinnosť viacero legislatívnych zmien, ktoré sa týkajú úprav v oblasti daní, pričom tieto novely majú priamy vplyv na spôsob, akým sa posudzuje daňová povinnosť v určitých špecifických oblastiach súvisiacich so športom. Príjmy športovcov a športových odborníkov.