Zmeny v zdaňovaní športu od 1. januára 2026 (II.) - Brnová, Miroslava
Článok pokračuje vysvetlením zmien, ku ktorým dochádza na základe novelizácie zákona č. 440/2015 Z. z. o športe v z. n. p. Aké sú podmienky pre uplatnenie zvýhodnených daňových odpisov a superodpočtu?