Účtovanie rezerv v účtovníctve podnikateľov - Adamíková, Monika
Povinnosť vytvoriť rezervy ku dňu, ku ktorému sa zostavuje účtovná závierka, upravuje § 26 ods. 4 zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. Vymedzenie rezerv, účtovanie a členenie rezerv, vykazovanie rezerv v súvahe.