Odpisovanie budov určených na ubytovacie služby a šport od 1. 1. 2026 - Jašurková, Katarína
Zmeny v zákone o dani z príjmov, ktoré prinášajú úpravy v spôsobe odpisovania budov poskytujúcich ubytovacie služby na základe zmluvy o ubytovaní. Nový spôsob odpisovania technického zhodnotenia budovy využívanej na ubytovacie služby. Skrátenie doby odpisovania pri budovách, v ktorých sa poskytujú ubytovacie služby, ktoré sú určené pre šport a športové stavby.