Aplikácia umelej inteligencie vo vzdelávaní na vybranej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave - Weiss, Erik, 1979-
Príspevok sa zameriava na aplikáciu umelej inteligencie (AI) vo vzdelávacom procese na jednej z fakúlt Ekonomickej univerzity v Bratislave. Prezentuje strategický rámec zavádzania AI do výučby, s dôrazom na rozvoj digitálnych kompetencií študentov. Autori opisujú metodické postupy a skúsenosti pedagógov pri integrácii AI do odborných predmetov, ako sú marketing, distribučný manažment, internetová komunikácia a iné. Súčasťou príspevku sú prípadové štúdie z výučby na PHF EUBA, využívajúce nástroje ako ChatGPT, Canva AI a iné, ktoré podporili tvorivosť a angažovanosť študentov.