Zamestnávanie občanov so zdravotným postihnutím - Mičudová, Tatiana
Na trhu práce možno nájsť aj znevýhodnených uchádzačov o zamestnanie, ktorí majú sťažené pracovné uplatnenie. Medzi tieto osoby patria aj občania so zdravotným postihnutím alebo invalidní dôchodcovia. Štát sa snaží pomáhať pri ich uplatňovaní na pracovnom trhu rôznymi mechanizmami a motivovať zamestnávateľov k ich zamestnávaniu.