Rozdelenie spoločnosti odštiepením - Pastierik, Vladimír
Pripravujeme podnikovú premenu, konkrétne rozdelenie jednej obchodnej spoločnosti na dve obchodné spoločnosti tak, že rozdeľovaná spoločnosť A nezanikne, ale časť z nej prejde do novej spoločnosti B.