Lízing z pohľadu DPH - Benková, Marcela
Článok uvádza jednotlivé formy lízingu z pohľadu DPH. Všeobecné definície lízingu a druhy lízingu – finančný, operatívny a spätný lízing. Definovanie pojmov ekonomické a právne vlastníctvo pri lízingu z pohľadu DPH. Finančný lízing ako dodanie tovaru a ako dodanie služby.