Zámena majetku z daňového hľadiska - Drozd, Marián
Cieľom článku je poskytnúť komplexný pohľad na zdaňovanie a účtovanie príjmu dosiahnutého zámenou. Právne hľadisko zámeny. Zámena a zákon o dani z príjmov. Zámena a daň z pridanej hodnoty.