Sociálny fond z pohľadu daní a účtovníctva - Jurišová, Simona
Článok vysvetľuje, kto musí povinne tvoriť sociálny fond, aké sú zdroje, z ktorých sa tvorí, a taktiež aké je jeho použitie. Ďalej sa zameriava na sociálny fond z pohľadu dane z príjmov a dane z pridanej hodnoty, ako sa sociálny fond účtuje a v závere článku uvádza niekoľko príkladov.