Účtová trieda 0 – Dlhodobý majetok - Urbanová, Terézia
Treťou časťou seriálu o dlhodobom majetku vstupujeme do problematiky účtovania o dlhodobom hmotnom majetku. podrobne sa venujeme účtovaniu obstarania dlhodobého hmotného majetku.