Poradenstvo vo vysokoškolskom vzdelávaní - Pažítková, Denisa
Zaoberanie sa systémom poradenských služieb na vysokých školách na Slovensku, ktoré predstavujú dôležitý prvok podpory študentov počas celého štúdia. Vychádza z platnej legislatívy, strategických dokumentov a dostupných odborných zdrojov. Analyzuje hlavné formy poradenstva: študijné, psychologické a kariérové. Osobitná pozornosť je venovaná rozvoju poradenských centier, implementácii nových programov, ako je Program podpory duševného zdravia študentov, či činnosti Rady pre poradenstvo a podporné služby pre študentov.