Nezamestnanosť a ďalšie smerovanie absolventov strednej školy na Slovensku - Kováč, Martin
Komplexný rozbor nezamestnanosti mladých ľudí po ukončení stredného vzdelávania na Slovensku so zameraním na regionálne rozdiely, typológiu stredných škôl a prechod absolventov buď na trh práce, alebo do terciárneho vzdelávania.