Ručenie za daň (DPH) - Glazelová, Ivana
Problematika ručenia za daň z predchádzajúceho stupňa bola do zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o DPH“) zavedená v roku 2004. Od zavedenia tohto inštitútu bolo ručenie za daň precizované a doplnené, pričom došlo aj k prečíslovaniu odsekov ustanovenia § 69 zákona o DPH.