Research on the Impact of Financial Development and Human Capital on the Sustainable Development Goals in Central and Eastern European Countries (CEECs): Evidence from Econometric Approaches - Göçmen Yağcılar, Gamze
Štúdiia skúma vplyvy finančného rozvoja a ľudského kapitálu na ESG-skóre ako cieľ trvalo udržateľného rozvoja. Ročné údaje použité v tejto štúdii pokrývajú obdobie od roku 1990 do roku 2022 pre päť krajín strednej a východnej Európy (Česká republika, Poľsko, Rumunsko, Maďarsko a Bulharsko).