Chuť na čaj rastie - Kapitánová, Tatiana
Šálka teplého čaju alebo voňavej kávy je súčasťou každodenného života pre množstvo spotrebiteľov. Pravdepodobne existuje iba málo ľudí, ktorí ani raz za čas nesiahnu po teplom nápoji. Kategórii sa v súčasnosti darí rásť, a to nielen vďaka rastúcej cene, ale aj inováciám, ktoré výrobcovia prinášajú, či osvete spotrebiteľov, ktorí vidia napríklad pri čaji jeho funkčné benefity.