Vianoce neohrozí ani konsolidácia - Kapitán, Peter
Slová Vianoce a šetrenie sa ani pri úpornej snahe spojiť nedajú. Aj keď sa ekonomická situácia domácností v posledných rokoch zásadne nezlepšovala, koncoročné sviatky sú čas, keď sú aj tí najšetrnejší ochotní utratiť viac. Inú situáciu neočakávajú producenti a distribútori vianočných potravín ani tento rok. Napriek všetkým externým faktorom totiž na konci roka aj tak bude dominovať motivácia dopriať si a čo najlepšie pohostiť svojich blízkych. Rozhodovať tak bude určite pomer ceny a kvality, no zároveň spotrebitelia budú siahať aj po luxusnom tovare.