Úspešná prevádzka je dostupná a dobre viditeľná - Kapitánová, Tatiana
Do výberu vhodnej lokality pre novú predajňu vstupuje veľa faktorov, ktoré napokon rozhodnú o tom, či sa jej bude dariť alebo nie. Nie je to len množstvo ľudí, ktorí ju môžu potenciálne navštíviť. Dôležitá je jej dostupnosť, viditeľnosť, ale napríklad aj to, aké iné služby ponúka okolie. Ich správny mix, ktorý sa na prvý pohľad môže zdať ako nepodstatný, dokáže prilákať zákazníkov aj do novej predajne.