Priestorová analýza emisií skleníkových plynov v regiónoch EÚ: Dôraz na Strednú Európu - Furková, Andrea, 1975-
Rozbor priestorového rozloženia emisií skleníkových plynov (GHG) v regiónoch NUTS 2 krajín Európskej únie na základe údajov z databázy EDGAR za rok 2022.