Managing Corporate Reputation for Financial Stability in Crisis Situations - Štofaníková, Zuzana
Skúmanie finančného dopadu reputácie spoločností v odvetví nealkoholických nápojov so zameraním na to, ako spoločnosti rôznych veľkostí využívajú svoju reputáciu na dosiahnutie finančného úspechu.