Pružný pracovný čas - Petríková, Lucia
Inštitút pružného pracovného času výrazne zasahuje do pravidiel organizácie pracovného času a je dôležitým faktorom zlepšovania pracovných podmienok a životných podmienok zamestnancov. Pružný pracovný čas sa hovorovo nazýva aj ako pohyblivá pracovná doba. Aké je vymedzenie pružného pracovného času? Aké sú jeho základné prvky?