Enhancing Student Success in Engineering Programs through the Innovative Teaching Model - Mišútová, Mária
Článok opisuje výskum zameraný na zvýšenie úspešnosti študentov technických univerzít prostredníctvom modelu výučby matematiky, ktorý využíva digitálne technológie a kladie dôraz na rozvoj vybraných prierezových kompetencií. Inovatívny model výučby, ktorého vplyv bol prvýkrát overený v predmete Matematika I, ponúkanom v prvom ročníku zimného semestra bakalárskeho štúdia v akademickom roku 2022/2023, priniesol významné výsledky.