Woolworth otvoril prvé predajne na Slovensku - Alenová, Gabriela
Woolworth otvoril svoju prvú predajňu na Slovensku v bratislavskom nákupnom centre Bory Mall. Týmto krokom spoločnosť odštartovala plánovanú expanziu aj na slovenskú trh, ktorá nadväzuje na úspešné otvorenia prevádzok v susednej ČR.