Dlhodobý finančný majetok v jednoduchom účtovníctve - Marková, Jana
Cieľom článku je rozobrať štruktúru, špecifiká evidencie a ocenenia dlhodobého finančného majetku, a to aj s dôrazom na ich vplyv na výšku daňovej povinnosti a výkazníctvo. Dlhodobý majetok v jednoduchom účtovníctve, druhy dlhodobého finančného majetku a ich účtovanie (podielové a dlhové cenné papiere). Dlhodobý finančný majetok v účtovnej závierke.