Automobil z hľadiska DPH - Jašurková, Katarína
V článku si rozoberieme rôzne situácie dodania tovaru, a to v rámci tuzemska, dodania do EÚ, dodania do tretej krajiny, uvedieme si špecifický prípad, kedy sa uplatní osobitný režim. Zároveň vysvetlíme spôsob, akým je možné obstarať auto, ako aj spôsoby financovania kúpy auta. Článok je rozdelený do prehľadných podtém.