Ako postupovať pri in-house zákazkách vertikálnych a zákazkách horizontálnej spolupráce - Scheberová, Magdaléna
In-house zákazka umožňuje verejnému obstarávateľovi plniť úlohy vo verejnom záujme cez „vlastný“ subjekt bez klasického verejného obstarávania, no len pri splnení prísnych podmienok. Článok prináša prehľad pravidiel pre vertikálne in-house zákazky, ich zákonné limity a kritériá, ktoré musia byť splnené, aby bol postup v súlade so zákonom.