Dopady 20 rokov členstva v EU pre slovenský maloobchod - Lieskovská, Vanda, 1961-
Cieľom predloženej štúdie bolo poskytnúť komplexnejší prehľad týkajúci sa vývoja slovenského maloobchodu po roku 1990, ale hlavne po vstupe Slovenska do Európskej únie.