Neuromanagement in the Context of Remote Work: Technological and Behavioral Aspects - Dúbravská, Kristína, 2000-
Cieľom článku je preskúmať neuromanažment v kontexte práce na diaľku so zameraním na jeho technologické a behaviorálne aspekty a zhodnotiť jeho strategický potenciál pri optimalizácii výkonnosti tímov pracujúcich na diaľku, ktoré vznikli v reakcii na pandémiu COVID-19. Náhla transformácia pracovných podmienok narušila zaužívané manažérske postupy a priniesla nové výzvy súvisiace s motiváciou zamestnancov, komunikáciou a koordináciou úloh. Štúdia je založená na kvantitatívnych údajoch zozbieraných počas pandémie so zameraním na spokojnosť zamestnancov a ich subjektívne vnímanie zmien výkonu v podmienkach domácej kancelárie.