The Contribution of the Project Contrastive Research of Collocations in Slovak and German Law of Succession Texts to the Teaching of Legal Language - Demovičová, Andrea, 1978-
Prehľad, ako sa s pojmom právneho jazyka zaoberali niektorí významní právni teoretici a lingvisti z rôznych perspektív. Poskytnutie niektorých funkcií kolokácií a ich čŕt ako ústredných prvkov právneho jazyka.