The Attitude of Generation Z Consumers Towards Nutritional Supplements: Cognitive Aspects - Dúbravská, Kristína, 2000-
Zameranie sa na segment výživových doplnkov a postoje generácie Z k ním s dôrazom na kognitívny aspekt.