The Climate-conscious Generation: The Influence of Sustainability Education and Influencers on Generation Z's Climate Responsibility - Chomová, Katarína, 1983-
Skúmanie, ako predchádzajúce vzdelanie a influenceri ovplyvňujú povedomie o udržateľnosti medzi generáciou Z na Slovensku. Generácia Z je kľúčová pre formovanie trendov v oblasti obnoviteľných zdrojov energie, udržateľnej módy a zodpovednej spotreby. Výsledky ukazujú, že najmä influenceri významne ovplyvňujú zodpovedné povedomie o environmentálnych a sociálnych otázkach. Tieto zistenia ponúkajú cenné informácie pre tvorcov politík, pedagógov a marketérov o tom, ako efektívne využiť vzdelávanie a influencerov na podporu udržateľnosti na Slovensku.