The Impact of the Covid-19 Pandemic on the Transatlantic Stock Market Dependence - Čeryová, Barbara, 1997-
Preskúmanie vplyvu pandémie Covid-19 na silu, tvar a štruktúru závislosti medzi americkými a najväčšími európskymi akciovými trhmi.