Brigádnická práca študentov - Matlovičová, Iveta
Zamestnávateľ má možnosť na plnenie svojich úloh alebo na zabezpečenie svojich potrieb zamestnať fyzickú osobu na základe pracovnej zmluvy alebo dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Obe formy zamestnávania sa v mnohých ohľadoch podobajú, avšak podstatným a odlišným znakom dohôd je ich výnimočnosť.