Predbežné hodnotenie povodňového rizika v Slovenskej republike – aktualizácia 2024 - Ivan, Peter
V roku 2024 sa už po tretíkrát ukončilo prehodnotenie a aktualizácia dokumentu Predbežné hodnotenie povodňového rizika v Slovenskej republike. Popis výsledkov prehodnotenia.