Exploring Generational Differences in Corporate Culture Perception and Career Orientation in the Environment of Family Businesses - Hajduová, Zuzana, 1974-
Skúmanie, ako generácie X, Y a Z vnímajú vybrané aspekty firemnej kultúry, pričom zameranie sa kladie na otvorenú komunikáciu, podporu inovácií, postoje k technológiám a reakcie na chyby na pracovisku.