Účtová trieda 0 – Dlhodobý majetok - Urbanová, Terézia
Štvrtá časť seriálu o dlhodobom majetku je zameraná na účtovú skupinu 02 – Dlhodobý hmotný majetok odpisovaný. V článku si podrobne rozoberieme účtovanie na účte 021 – Stavby v obciach, rozpočtových a príspevkových organizáciách.