Vedenie a čerpanie sociálneho fondu - Macháčová, Tatiana
Sociálny fond je dôležitým nástrojom starostlivosti o zamestnancov a podpory sociálnej politiky zamestnávateľa. Článok prináša prehľad pravidiel jeho tvorby, vedenia a čerpania v podmienkach subjektov verejnej správy vrátane vysvetlenia možností použitia fondu a povinností, ktoré sa s jeho správou spájajú.